Site WordPress profesional

Un site reprezinta imaginea companiei, afacerii sau organizatiei dumneavoastra si doriti ca totul sa iasa perfect. Fie ca este vorba de un site wordpress de prezentare, magazin online, portal de stiri, sau orice alt fel de site, planificarea pasilor in realizarea proiectului este determinant si trebuie realizata de cineva cu experienta. Este foarte important, de asemenea dupa trecerea site-ului in productie sa stiti ce trebuie facut in termeni de intretinere si de actualizare a infrastructurii folosite pentru o afunctionare optima a siteului.

Cereti oferta pentru un Site WordPress Profesional

Pentru a intelege mai bine care este proiectul dumneavoastra si a va putea face o estimare de pret cat mai corecta, va rog completati formularul de mai jos!


V-ati gandit la un domeniu pentru site?

Care este domeniul de activitate?

Aveti un buget alocat?

Ce fel de site doriti?

Alte informatii despre site

Atasați un document cu specificatiile siteului?

Doriti grafica peronalizata?

logoiconițe personalizatebannereslidere personalizate

Doriti optimizare SEO?

Strategie SEOGoogle AdwordsOptimizare SEO BasicOptimizare SEO Advanced

Doriti hosting si mentenanta?

Doriti sa fiti contactat pentru a discuta mai multe detalii?

Aproximati ora la care sunteti disponibil

Platforma WordPress se bucura de o popularitate uriasa la nivel mondial, astfel ca posibilitatile de dezvoltare sunt cvasi-nelimitate, datorita unei comunitati uriase ce ofera solutii  pentru orice funtionalitate, iar costul implementarii este mult mai avantajosa, decat daca s-ar dezvolta solutii dedicate clientului.

In realizarea unui site WordPress, indiferent de complexitate, este foarte important pentru client sa stie exact ce isi doreste si care vor fi beneficiile pe care le va avea dupa finalizarea proiectului.

Termenul limita de executie este foarte important si organizarea proiectului pe puncte, cu termene intermediare este esentiala. intre beneficiar si prestator trebuie sa existe o comunicare perfecta pentru a avea rezultate de exceptie.

Optimizarea siteului este obligatorie pentru o incarcare rapida a paginilor si obtinerea unui rank bun in Google SERP.