Site WordPress profesional

Un site reprezinta imaginea companiei, afacerii sau organizatiei tale si doresti ca totul sa iasa perfect. Fie ca este vorba de un site wordpress de prezentare, magazin online, portal de stiri, sau orice alt fel de site, planificarea pasilor in realizarea proiectului este determinanta si trebuie realizata de cineva cu experienta. Este foarte important, de asemenea dupa trecerea site-ului in productie sa sti ce trebuie facut in termeni de intretinere si de actualizare a infrastructurii folosite pentru o functionare optima a siteului.

Cere oferta

Pentru a intelege mai bine care este proiectul tau si a-ti putea face o estimare de pret cat mai corecta, te rog completeaza formularul de mai jos.


  Te-ai gandit la un domeniu pentru site?

  Care este domeniul de activitate?

  Ai un buget alocat?

  Ce fel de site doresti?

  Alte informatii despre site

  Atasezi un document cu specificatiile siteului?

  Doresti grafica peronalizata?

  logoiconițe personalizatebannereslidere personalizate

  Doresti optimizare SEO?

  Strategie SEOGoogle AdwordsOptimizare SEO BasicOptimizare SEO Advanced

  Doresti hosting si mentenanta?

  Vrei sa fii contactat pentru a discuta mai multe detalii?

  Aproximeaza ora la care esti disponibil

  Platforma WordPress se bucura de o popularitate uriasa la nivel mondial, astfel ca posibilitatile de dezvoltare sunt cvasi-nelimitate, datorita unei comunitati uriase ce ofera solutii  pentru orice funtionalitate, iar costul implementarii este mult mai avantajosa, decat daca s-ar dezvolta solutii dedicate clientului.

  In realizarea unui site WordPress, indiferent de complexitate, este foarte important pentru client sa stie exact ce isi doreste si care vor fi beneficiile pe care le va avea dupa finalizarea proiectului.

  Termenul limita de executie este foarte important si organizarea proiectului pe puncte, cu termene intermediare este esentiala. intre beneficiar si prestator trebuie sa existe o comunicare perfecta pentru a avea rezultate de exceptie.

  Optimizarea siteului este obligatorie pentru o incarcare rapida a paginilor si obtinerea unui rank bun in Google SERP.